Gott nytt!

Än är det några timmar kvar på 2008.....lika bra det. Jag är inte så förtjust i udda årtal. Men vem vet, 2009 kanske visar bli det bästa året ever. Det är sånt man aldrig kan veta.
Ska snart käka lite middag, det blir väldigt lugnt ikväll. Får spara skumpan till ett senare tillfälle.
Nu ska jag betala lite räkningar, känns fel att vänta med det tills nästa år.....

Gott Nytt År!

Merrily, merrily

Så var det redan juldagen. Julafton var trevlig, vi var hos farmor och farfar som vanligt. Fick en del fina klappar också =)
Ikväll återstår det att se om det händer något trevligt.

Idag är jag glad att min lägenhet i Umeå inte är uppbrunnen. Tydligen så brann det i ett höghus bara några gator bort, dom hade evakuerat 90 stackars människor. Då lär det dessutom ha varit ganska många som inte ens är där över jul.
Jag har bara väntat att nåt sånt skulle hända. Folk i min korridor har försökt elda upp stället ett flertal gånger genom att glömma saker på spisen och glömma plattor på. Jag tror jag blir tvungen att flytta snart, gillar inte riktigt känslan av att bo på 5:e våningen utan nödutgång i huset. Jag är dessutom tokparanoid när det kommer till bränder.


Det du

Idag var jag och tränade för första gången på evigheter. Det är i princip sista chansen innan man lämnar stan och bara ägnar sig åt allt som är dåligt för en. Men jag fick ett sånt där reskort, så om jag (mot förmodan) skulle vilja gå på gymmet när jag är hemma så kan jag göra det.

Försöker fixa till de sista uppgifterna som ska in innan jul och göra dem inlämningsdugliga. Jag håller till och med på att somna när jag läser mina egna texter, då kan det banne mig inte va annat än tråkigt det man skriver om. Jag vill för övrigt inte att någon nämner ordet diskurs för mig någonsin igen.
Ska även försöka ta mig tid att fundera ut vad som är värt att släpa med sig hem över jul, man lär ju få tokträngas på bussen. Men vad gör man inte för att få komma härifrån ett tag.....

Bullbak



Igår kväll julbakade vi både lussebullar och kakor. Det blev riktigt lyckat om jag får säga det själv =)
Bra att ha nåt gott att bjuda på om man skulle få besök eller så.

Inatt var det även någon som stal mina matlådor (med mat i), även fast vår korridor alltid är låst. Aningen störande.
Tur att det är jul snart så att man kommer ifrån det här stället.

Passiva konstruktioner är minst lika illa!

Det var bara en tidsfråga innan jag skulle glömma det där jäkla kopieringkortet i nån av kopiatorerna. Det var många fina kopior kvar på det kortet. Men vad som egentligen stör mig är att det kommer att störa mig hela kvällen.
Visst finns en minimal chans att någon faktiskt har lämnat in det, tänkte göra ett försök och fråga imorgon.
Men det är fattiga och giriga studenter man har att göra med hör i umeå, folk snor faktiskt mat ur kylen om man inte passar sig. Matlåda och yoghurt är några av de saker jag bidragit med till nån hungrig idiot.

I övrigt består mitt liv av textanalys. Hemtentan är i princip klar, men vad hjälper det när det bara kommer nya saker som måste göras hela tiden. Man har det man gör i helgen. Inte får man skriva "man" längre heller. Det går inte så bra för mig på just den punkten.......

Marknad

Idag blev det mysigt värre med julmarknad på Gammlia. Lite för sent upptäckte jag att det nästan inte gick några bussar dit, men promenad funkar ju det också. Det var ungefär som jag hade föreställt mig: kallt, julaktigt och hemslöjd till överpriser.
Sedan fick jag trevligt sällskap till middagen, vilket alltid är uppskattat.
Kom just tillbaka efter en liten testund hos släkten också.

Med andra ord har jag gjort allt man kan tänka sig idag, utom det det jag egentligen borde. Men det är en dag imorgon också....

Ordspråk

Igår var det fest och ordspråk var temat. Det var väldigt trevligt måste jag säga, och jag drack inte mer än jag hade tänkt mig. Så jag mår ok idag, är mest bara lite hungrig. Tyvärr hamnar inte maten i kylen av sig självt, så jag ska snart rumla iväg till sveriges dyraste ica.

Ska göra lite nytta idag hade jag tänkt, helst i form av textanalys. När jag är klar med den (antagligen efter nyår nån gång) kommer jag att klämma fram en liten glädjetår av lättnad, var så säker.
I övrigt väntar inte så mycket trevligheter, men nåt dyker väl alltid upp.


Snart kommer han........father christmas.....

Min lista

Tänkte lägga upp en liten julklappslista, det är ju så jobbigt med folk som aldrig säger vad de vill ha. Inte för att jag tror att farmor läser min blogg då, henne får jag ringa istället.

Önskelista:
Tv
Dator
Extern hårddisk
Dvd-spelare
Blades
Resa
Norstedts stora engelska lexikon (nördigt, jag vet)
Världsfred

Realistisk önskelista (vad jag egentligen kommer att få):
Choklad
Något väldoftande från Body Shop
Handduk alt. sängkläder


RSS 2.0