Förkyld

Jag blev förkyld, så helgen tillbringades inomhus i värmen med en extra halsduk. Är på bättringsvägen nu, men jag jobbar resten av veckan, så det blir väl inte att vara ute i finvädret så mycket. Snart semester. Yey!

Jag har aldrig varit något stort fan av Michael Jackson, men han gjorde mycket bra musik och var en bra artist ändå. Nu när han är död kommer åtminstone fokus att flyttas från hans tokiga liv till det bra han åstadkom under sitt liv. Det är synd om alla trasiga människor.

Soligt

Jag jobbar. Och när jag inte jobbar målar jag undervåningen.
Sömn ska också vara bra har jag hört.
Det tokfina vädret ska åtminstone hålla i sig över helgen, då ska jag passa på att njuta lite.

Sommar

Datorn har inte fungerat riktigt som den ska, därav lite dålig uppdatering. Midsommar firades i stugan och det var riktigt trevligt att träffa släkten. Pappas nya hundvalp var med också, det var tokigt söt och väldigt lik vår vovve när hon var i samma ålder. Dom är av samma ras nämligen.
Kvällen blev ganska lugn, och ikväll ser det inte ut att hända så mycket heller. Jag vill ändå mest ta igen mig, jag ska orka jobba några veckor till innan det blir semester.

Jag har ätit mig mätt på världens godaste grillat och jag är ledig hela dagen imorgon. Det har rent av varit lite fint väder här idag också. Det är inte så tokigt.

6 am

Åh, måndagar! Segt har det varit idag med huvudvärk och allt. Men det är inte så lång vecka, för jag antar att jag inte jobbar på midsommar. Då blir det antagligen en sväng till stugan för att hälsa på släkten, men bara över dagen.
Jag orkar inte riktigt hålla på och göra planer. En dag i taget. Bra det.

No one's gonna love you


Det tar sig

Då var första veckan avklarad. Det känns bättre ju mer saker och ting klarnar och när man kan strukterera arbetet lite. Det är bara tungt i början när allt är så luddigt. Jag ser fram emot nästa vecka då jag ska se till att det händer lite grejer.
 Men är det nåt jag aldrig kommer att vänja mig vid så är det de tidiga morgnarna. Då väljer jag ändå att dyka upp sent (8!) och stanna lite längre på eftermiddagen.
I helgen ska det bli lyx i form av sovmorgnar, det ska ju ändå regna hela dagarna så.


Det här fick mig att le lite, men egentligen är det inte så roligt. Det finns alltför många omdömeslösa människor. "Jag tar mitt fulla ansvar" - priceless! 
Svt - Full rektor Härnösand

Hard work work

Som stackars humanist är jag tyvärr inte van 8/9-timmarsdagar, så jag är lite trött nuförtiden. Jobbandet började lite segt, men jag tror och hoppas att det börjar ta sig. Jag har fått lite härliga luntor med protokoll, kallelser och ärendehandlingar att bita i nu. Sedan ska jag förhoppningsvis fixa en liten språksida på hemsidan också, fast det här med tekniken och dess under är inte riktigt min grej.
Jag kör på.


Valfläsk

Det blev grillning idag, trots kylan. Med andra ord är min dag gjord.
Och jag röstade redan för några dagar sen, så idag är jag soffliggare.
Ikväll måste jag läsa lite inför morgondagen och leta fram några andra kläder än min jeans och t-shirts. Det kan bli ett större bekymmer än jag trodde det skulle bli. Jag har många skor, men dom är endera för fina eller för fula. Min sommarjacka håller inte heller måttet känner jag. Det får bli till att plocka fram kavajerna. Gud vad jag kommer att frysa.


Jump



Från Peddan-festen under yran. Man ska inte hoppa i klackar, men skillad som jag är kullerbyttade jag ner i sanden.
Bilden har jag snott från Lisa, hon tar alltid så fina bilder.

Färdigtentad

Vilken lycka! Tentan är skriven, skickad och i hemlighet är jag rent av lite nöjd med den, åtminstone ikväll.
Ett års studier har gått så fort, snart är vi färdigutbildade hela bunten. Men det är ett senare bekymmer, om man nu ska kalla det det.
Mitt sköna sommarlov håller i sig tills på måndag då jobbet kallar. Det är tätt inpå, men jag vill hellre få sånt gjort i början av sommaren. Spännande ska det bli i alla fall, den saken är säker =)

Sommarlov

Det har mest regnat idag, men det börjar faktiskt spricka upp. Jag mår däremot inte alls bra idag och har drogat mig med diverse receptfria piller. Ändå måste jag skriva hemtenta, packa och städa. Men när det är gjort så får jag åka hem. Bye bye Umeå =)


Helg och vecka

Helgen var riktigt trevlig, men det var så mycket folk, så inte så mycket blev som man tänkt sig. Bussen till stan var fullpackad och körde förbi oss och när vi väl gått ner till stan var det nästintill omöjligt att komma in på nåt ställe.
Nu är det dock arbetsvecka igen och skrivandet av hemtentan går segt, men det går åtminstone framåt. Har suttit på skolan och plöjt igenom litteraturen en gång till och ska göra detsamma imorgon. Efter det är det bara att börja skriva, är det tänkt.


RSS 2.0