Postpalttentakoma

Efter en grym helg lyckades jag ladda om inför dagens tenta så pass att jag klev upp i tillräcklig tid imorse. Det är ett fall framåt. I övrigt irrar jag omkring i en förkylningsdimma med nästäppa, slöhet, huvudvärk och en näsa som för tankarna till Rudolf. Dessutom tror jag att jag fortfarande är kvar i söndagens paltkoma.

In the right place

Socialize, vilken mysig liten håla. Kombinera det med ekologisk närproducerad mat, dricka, världens trevligaste sällskap och Maud (med entourage och livvakt) så kan inte mycket gå fel.

Jag kör på med bakande, skidor, (pluggande?) och peppar inför kvällen.


Dresserat kalvägg

Helgen: Sushi, Clarity-föreläsning, bowling, sällskapsspel med gött sällskap, världscupen i skidor, romantisk middag med vin och levande ljus, tv-spelande utan framgång, mer sällskapsspel, mer världscup i skidor och slutligen skrivandet av en problem solving analysis som av någon anledning inte skrivit sig själv när jag varit upptagen med annat.
Det finns inget sätt jag hellre skulle runda av en fin helg.

I have only one burning desire....



Sedan vår redovisning vill inte den här låten lämna mig ifred. Men jag ska inte klaga, det hade kunnat vara värre, mycket värre.


No more culture

Efter dagens ovanligt trevliga gruppredovisning och efter inlämnanandet av en skrivuppgift är nu ytterligare en kurs avklarad. Lägg ett bokregn (bestående av två böcker, som jag aldrig kommer att läsa) till det och det faktum att det är sushifredag imorgon så har du receptet på en helg att se fram emot. Om jag nu bara kunde hitta ett problem på 500-600 ord också så vore det mer än peachy.


Tillräckligt bra

Jag har en liten tendens att bli uppslukad av saker. Det jag klämmer in mellan skolarbetena just nu är Dexter. När det snart är färdigtittat är det som vanligt dags att hitta en ny besatthet.

I övrigt är det fredag och livet är bra på fredagar.

RSS 2.0