I threw it all away



Jag som aldrig har gillat Bob Dylan, hittade den här fina biten. Det var på den tiden han fortfarande hängde med The Band.

Finanskris?

CSN var ovanligt generösa denna månad, så idag blir det shoppingbloggande, tro det eller ej. Om jag inte lägger band på mig lägger jag väl snart upp egobilder med dagens outfit också.......
Jag hade sån röta, jag hittade en jättesnygg kavaj som jag kollade på redan förra året men som jag vägrade punga ut 1400 för. Nu hittade jag den för 399 ^^
Köpte ett par snygga och bekväma märkesjeans för en hundralapp, lite gott te och några tröjor att träna i blev det också.
Fick mitt nya usb-minne idag också, 8 gb får man plats med en del på. Ska bara kolla om det funkar på min dvd. Fast det vore ju nästan lite över förväntan.
Mycket shoppande, men det är lite av en konstform att hitta grejer man behöver och vill ha tokbilligt.

I övrigt är träningsvärken skoningslös. Får gå till gymmet imorgon och bli av med den.


Combat

Bodycombat blev det idag. Kanske inte min kopp te i vanliga fall, mina sparkar når knappt ovanför knäna. Men det var och kul (jobbigt) och det är alltid trevligt att prova nåt nytt. Slappar framför handbollen och top model nu, fast jag borde lägga lite mer tid på redovisningen av grupparbetet. Men det finns nog tid till det också.


Etta nära universitetet

Så var helgen förbi. Jag måste vakna till snart känner jag och få lite saker gjort. Istället sitter jag och letar lägenheter på blocket. Jag vill ha ett kök, börjar lessna lite på sunk-korridoren.
Trevlig, skötsam och rökfri tjej - that's me!

Snart blir det att flänga iväg på vattengympa. Bra träning det där.

Mr Sandman

 

Jag har fått den där apoteks-låten på hjärnan. The Chordettes har gjort den för en massa år sedan. Störtskön.

Dagens

Gårdagen var riktigt trevlig, efter mycket velande hamnade vi på nåt ställe och fick i oss god mat. Benjamin Button var en riktigt bra film dessutom. Tänkvärd och rörande.
Fast i kroppen känns det precis som att vi var ute och drack igår, vilket inte var fallet. Det är nog träningsvärken och lite blandad trötthet som gör sig påmind. Får försöka hitta nåt sätt att bli av med huvudvärken bara.
Man kommer säkert att bli förkyld snart igen också...

Ikväll kanske det blir lite festande dock. Förfest-semla och sedan Corona är det bestämt.
Men innan dess: skidor på tv, läsa, fixa mat, kolla på handboll.

Alltför frigjorda instruktörer och sömnbrist

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men det är ganska skönt att kliva upp tidigt. Dagen har ju knappt börjat och jag har redan hunnit vara på två föreläsningar, lagat mat och käkat och ska strax iväg till gymmet. Ikväll kanske det blir gott käk och bio om man har tur. Kommer säkert att somna under filmen, men det är en risk man får ta.
Tyvärr måste jag alltid ha en jäkligt bra anledning för att kunna kliva upp innan klockan 11 på förmiddagen, men när det väl är gjort blir dagen så mycket längre och jag går runt i en skön dimma av sömnbrist resten av dagen.

Igår blev det ett aerobicspass med den rara tjejen. Om min träning ska bli lyckad eller inte styrs tyvärr av vilken instruktör som håller i passet. Jag aktar mig noga för att gå på porr-tjejens pass igen. Stönanden, juckningar och bresande tycks falla henne helt naturligt, särskilt framför publik. Risken finns att hon valt fel bransch.


Summertime

Jag kom på mig själv med att längta efter sommaren. Det bådar inte så gott. Vargavintern har ju knappt börjat här uppe.
Men jag kunde inte motstå att tänka tillbaka på (någorlunda) varma kvällar och utefester när man suttit i gräset med gott sällskap och gott dricka. Och jag ska grilla minst varannan dag i sommar.

Verkligenheten just nu är en en helt annan. Det blåser utanför, jag vet inte riktigt hur jag ska hinna läsa all litteratur för den nya kursen, jag orkar inte gå och träna heller. Men på just den punkten ska det bli ändring. Imorgon.

Ska försöka hitta på nåt roligt denna helgen hade jag tänkt mig, det är för lite trevligheter just nu.

Pitekylan

Självklart är man i Pite de kallaste dagarna på hela året. Men som tur är har det vänt och blivit aningen varmare även här.
Har träffat lite folk och varit på fest, kollat på film, promenerat, ätit gott, bakat och annat trevligt. Fast mest nöjd är jag nog ändå över mitt schampofynd; väldig stort, bra och billigt.
I fredags hade några elever från musikhögskolan här spelning med enbart The Band-låtar. Jag var självfallet där och det lät väldigt bra.  Spelningen gjorde mig glad hela kvällen, även fast de utelämnade några av mina favoritlåtar.
Imorgon blir det Umeå igen, med lite tur hinner jag läsa lite innan första föreläsningen.


Ledigheten

Nu är höstterminen äntligen avslutad, det känns skönt efter att ha haft en ganska lång och arbetsintensiv kurs. I och med att vi nu är lediga hela helgen hade jag tänkt bege mig upp till Piteå och pojkvännen. Jag kommer likförbannat att måsta ta med mig böckerna för nästa kurs för att inte få dåligt samvete och hamna på efterkälken det första jag gör. Om jag känner mig själv rätt så kommer böckerna inte ens att packas upp ur väskan. Men som vi alla vet: Ju tyngre väska, ju lättare samvete.

Mercy

Då var man tillbaka i Umeå och tillbaka till studierna. Imorgon väntar det examinerande seminariet, sen kan man lägga denna kurs bakom sig och vara ledig över helgen. Är dock ganska nervös inför morgondagen, mest för att jag känner att min analys inte riktigt räcker till i sammanhanget. Hoppas att mina klasskamrater visar lite nåd.

Annars sitter jag mest och slötittar på tv om kvällarna, har inte släpat mig till gymmet än heller. Min ursäkt är att jag vill bli ordentligt frisk innnan jag börjar träna igen, men eftersom jag aldrig kommer att få uppleva den dagen så är det väl lika bra att bara köra igång.

Signed, sealed, delivered

Så var det nästan vardagslunk igen, har vinkat av pojkvännen och allt. Men jag tänkte vänta ytterligare några dagar med att åka upp till Umeå.
Inte har man så mycket att ha dåligt samvete över heller för en gångs skull, postade min textanalys igår. Väldigt nöjd över att överhuvudtaget ha något att lämna in, mindre nöjd med själva analysen. Får se vad det blir för trevligt moment som inleder vårterminen, i princip allt måste vara bättre än just textanalys. Fast den uppfattningen ändras nog snart.

Jag fick ingen tv i julklapp, men tog saken i egna händer och köpte mig en istället. 26 tum tänkte jag skulle räcka för mitt rum. Varje gång jag slår på tvn är det mest bara skit, så jag har inte saknat det så värst mycket måste jag erkänna. Men nu kan jag åtminstone titta på sport ostört eller kolla på pinsamt ytliga program á la top model utan att skämmas inför korridorsgrannarna.
Ringer radiotjänst vet jag inget om något inköp. Curse them!

RSS 2.0