Västkustskt

Nä, nu åker jag till Gbg en liten sväng.


Vuvuzela

Jag älskar sport och jag har visserligen brist på andra vettiga saker att göra, men detta börjar bli löjligt. När man kan räkna upp alla lags nyckelspelare i fotbolls-VM kanske det är dags att tagga ner. Fast det är ju nu det spännande börjar, med slutspel och finaler....
Jag ger det veckan ut och sedan måste jag skaffa en ny hobby. Gärna bilkörning.


Ja

Jag är en sån sucker för romantik och pampiga bröllop att jag till och med blev rojalist för en dag. Det var mycket kärlek i luften igår och jag tycker redan synd om den som nån gång ska gifta sig med mig. Ge mig klänning, blommor, tårta, släktingar, vänner, trerätters middag, vin, bröllopsresa, en kyrka för vigseln och ett slott för festen.
Kungen får gärna betala. Carl Philip, är du singel?

Matrimonio de la princesa Victoria de Suecia

Juni

Herregud, det händer så mycket nu att jag inte hinner skriva i bloggen....eller så var det precis tvärtom. Jag fikar bort mina dagar och går ut med vovven. Ingen träning, ingen övningskörning. Men vilken dag som helst nu....

Ume-Sönnsvall

Sista kvällen i Umeå innehöll allt man kan önska sig. Sällan har väl kombinationen dyr-men-ack-så-god pizza, överbliven tårta, vin, vedbrasa, äventyrslekpark och fina vänner varit så lyckad.

Nu är det Sundsvall som gäller och hade jag inte varit så trött och utpumpad av ingen anledning alls hade jag nog redan klättrat på väggarna.

Adjö rapport


Hej sommarlov. Hej tomhet och rastlöshet. Hej målning av husfasad och efterhängsna getingar. Hej körkort. Hej gamla vänner. Hej sommarförälskelse.

Hej då Umeå.

Sluttampen

Rapportskrivandet går onekligen trögt, men det går åtminstone framåt. Ikväll blir det dessutom vernissage som avslutning på projektet med Designhögskolan. Sen blir det att säga adjö till större delen av klassen innan alla skingras för sommaren. Och mitt i alltihop gör Israels agerande mig så upprörd att jag skulle kunna kräkas.


RSS 2.0