Lice

Medan flitens lampa lös hela kvällen i mitt rum så passade några andra i korridoren på att ha fest. Vilket var trevlig och no problems, det var de högljudda efterfestmänniskorna som ingen riktigt ville veta av och som skrek, blödde, ramlade, snodde skor och hade sex med varandra som var problemet. Strax innan sju imorse blev man av med dom, efter att dom diskret ramlat in i min dörr några gånger.

Dom byttes då mot vår nyinflyttade utbytesstudent från Kina och alla hennes vänner som skulle fixa storkok. Innan någon visst att hon flyttat in blev vi varse hennes ankomst tack vare den stora riskokaren på köksbänken. Den här tjejen infriar verkligen alla förväntningar och ens egen stereotypa bild får sig ytterligare en skjuts. Men hon verkar trevlig och det är huvudsaken.

Jureka

Som den dåliga partystudent jag är har jag tillbringat min lördagkväll skrivande på min juridiska facktermordlista. Jag har knappt lyft blicken från datorn sedan middagstid och det har gett resultat. Knappt en vecka till har vi på oss, men varför känns det som ingen tid alls?


Winter wonderland?

Igår var det snöstorm och idag är det tydligen svinkallt. Jag har inte vågat sticka huvudet utanför dörren än. Jag var rädd att jag inte ens skulle ta mig hem igår utan att hamna i nån snödriva för att sedan bli översnöad och bortglömd. Så idag ska jag mest bara stanna inne, laga mat, kanske läsa och plugga lite för att sedan släpa mig till iksu senare ikväll.

Jag har varit så himla nöjd i flera dagar nu för att jag har hittat en juridisk artikel full med jobbiga termer som jag ska använda till hemtentan.
Problemet nu är bara: vad fan ska jag göra med den?!

Goa gubbar


Lör-mån

Helgen och nya veckan:

  • Födelsedagsfika
  • Inflyttnings-/korridorsfest
  • Urspårad fest som artade sig
  • Seg söndag
  • Städning och bakning
  • Heldag med obegripliga facktermer om facktermer
  • Oläsning av kurslitteratur
  • Oskrivning av hemtenta






Beach 2013

Jag är trög i huvudet och trög i kroppen. Det senare för att jag faktiskt har kommit igång med träningen. Fortsätter det i den här takten så är jag redo för den där thailandssemestern om typ tre år när jag har slutat plugga och fått ett välbetalt jobb. Jag laddar för beach 2013.

Men just nu är det högen av kurslitteratur som är verkligheten, och planen är att avverka några artiklar idag samt börja spåna på hemtentan. Men sen har jag helg och det ska bli så roligt. Det har jag bestämt.

Skodon


Jag vet att jag inte skulle köpa något mer någonsin, men så hittade jag ett par såna stövletter som jag tänkt köpa länge på rea och jag fick göra ett litet undantag. CSN är ju min vän och kommer snart till undsättning.
Men från och med NU gäller inköpsstopp. Fungerar det för alla kommunala förvaltningar så borde det funka för mig....

Hemmahelg

Det har varit en lugn helg, och det är väl lika bra det. Jag har haft mensvärk från helvetet och tagit några kyliga promenader i hembygden.









Br

Det är kallt och det är segt. En till kopp te kanske hjälper.


Vad göra?

Höstterminen är avklarad och vi är lediga i nästan en vecka. Och precis som alltid när jag inte vet vad jag ska göra av all tid så åker jag till Sundsvall. Så nu sitter jag istället här och vet inte vad jag ska göra av min tid. Mina ambitioner är att städa, diska, montera gardinstänger, träffa vänner och utfodra djuren. Ungefär så.

Inatt hade jag en dröm. Jag rev bort gamla tapeter och hittade ett gömställe av gamla post-its som det stod värdefulla saker på. Jag hittade också Rick Danko och fick världens goaste kram av honom. Det var den trevligaste kram jag någonsin fått, minns jag att jag tänkte. Sedan var jag tvungen att tejpa tillbaka alla tapeter för hand.

Pimp

Gårdagen bestod av en massa popcorn, choklad, sällskapsspel och goa vänner.

Idag har det inte varit riktigt lika trevligt. Jag har samlat på mig en huvudvärk på grund av för mycket datorsittande och har blivit less på att skriva språkspalten som ska lämnas in i dagarna. Istället försökte jag fixa en snygg header, fast med blandat resultat. Det senaste är en bakgrund av bling-bling-bokstäver.
Jag är sugen på att döpa spalten "Bella pimpar språket". Vad tror ni?


Kallt

Vardagslunken i Umeå har infunnit sig. Jag borde skriva på en inlämningsuppgift men kollar istället på världscupen i längd, alpint och skidskytte.
Och nu när det inte är svinkallt ute här längre så kanske man vågar sig ut en stund ikväll och hitta på något roligt samt förtränga det man egentligen borde ägna sig åt.

Inspire luv




Nu har jag äntligen lagt mina julklappspengar (och en och hel del därtill) på ett par egna skidor. Ett par K2 inspire luv blev det, för den medelgoda åkaren (that's me). Jag hittade även ett par jättesnygga matchande stavar och pjäxorna köpte jag redan förra året på rea, så nu ä he bar å åk. Och leva på nudlar de kommande månaderna.
Jag har blivit så oansvarig och olik mig i år, jag tror jag åldras baklänges......

Gott nytt



Nyårsafton blev ungefär som jag hade tänkt mig, fast med lite mer champagne. Med andra ord var det första jag gjorde det här decenniet att halka i mina för stora högklackade skor, åka kundvagn och klättra upp i en snödriva. Men jag har sedan länge slutat skämmas för saker, så det gör jag inte denna gång heller.

Mina nyårslöften är att jag ska bli en så bra människa jag bara kan bli, använda tandtråd, äta mindre godis och fika mer. På nyårsdagens morgon lovade jag även att aldrig dricka igen.

RSS 2.0