Det går bra nu

Det gick ju så himla bra där ett tag. Men inga framsteg utan bakslag.
OS är snart över och jag inväntar post-OS-depressionen. Och jag som egentligen bara vill slippa min hemska mensvärk har fått recept på beroendeframkallande psykofarmaka som gör att min existens kommer att sluta i förskräckelse som någon mindre önskvärd människa på drognavet i Sundsvall. Då har jag inte ens nämnt mitt potentiella, fram tills nu okända, hjärtfel.

Men ikväll är det herrarnas bronsmatch i curling, herrarnas slalom och inte minst damernas tremil. Då är allt glömt och förlåtet.

Mental OS-tid

Jag tror på riktigt att jag håller på att bli lite knäpp. Det här med att isolera sig med endast grupparbete och OS, mest det senare, kan inte vara bra för min mentala hälsa. Det har till och med gått så långt att jag överväger att börja åka skidor, alltså på längden. Jag är helt frälst. Fast kanske inte just den närmaste tiden, det är ju så sjukt kallt ute.


God natt Norge

Oj oj oj. Vilken jäkla kväll för Sverige. Olsson och Hellner, jag tror jag är kär. Glöm allt vad musikerkillar heter, jag vill ha en sån där med OS-medalj om halsen.

Rutinen

Nu har vi äntligen börjat med slutprojektet för den pågående kursen, och inspirationsnivån hade kunnat vara högre känner jag. Istället för att åka hem så blir jag kvar här i Umeå och får något vettigt gjort.
Innan det blir att bänka sig framför OS (som alla kvällar) har jag slavat i köket och fixat riktigt god mat. Och efterrätten i form av bär med chokladkräm står på kylning. I helgen blir det att spana in och hitta brister på Vägverkets fina webbplats och stirra sig less på OS. Kanske vore det en idé att röra lite på sig själv också och besöka gymmet, nu när man inte ska ut på dåligheter i helgen.


OS-guld

Ja! Så himla gött =)

KALLAOS-6.jpg

Söndag

Världens skönaste promenad i soligt vinterväder gjorde denna söndag riktigt bra. Det gjorde inte direkt ont med våfflor och kärleksmums på Skogis heller. Varför har vi inte gått dit förut?
Efter det korridorsfika och OS-tittande. Min helg har alltså bestått av fika, vänner och OS. Awesome.

Sushi



Det blev lite sushi, fika och diverse på stan. Sagami heter stället vi käkade på, det var den bästa sushirestaurang jag varit på hittills (av tre...). På kvällen blev det en whiskypinne med korridoren och en massa OS-snack. Pepp!

Jobbterror

Livet rullar på och är allmänt bra för tillfället. Jag pluggar lite, bloggar lite, tvångsbloggar lite till och går och tränar. Jag har kommit igång ganska bra med träningen och har för avsikt att hålla i det fram tills sommaren. På tal om sommaren så håller jag också på och toksöker en massa sommarjobb, för en gångs skull är jag ute i lite god tid. Det blir som vanligt en massa tack men nej tack och att de flest av dem inte ens svarar. Men jag tolkar deras tystnad som ett tecken på att de verkligen vill att jag ska jobba hos dem i sommar, de måste bara förankra det hos ledningen. I nästa vecka blir det telefonterror för de som inte redan tackat nej. Vem kan motstå det?

Idag är det strålande sol (och svinkallt) och en sushilunch på stan låter som en utmärkt idé.

Väbbän

Så var det dags för ytterligare en kurs om dessa fantastiska nya medier. Det ska fixas på sidor, läsas bloggar, signas upp för saker jag aldrig i mitt liv kommer att ha användning av efter kursens slut och kollas på videor med gubbar i psykedeliska kavajer som lär dagens ungdom ett och annat om sociala medier.

Det finns risk för att nöjesbloggandet får stå tillbaka ett tag för att undvika någon form av webb-overload. Om sådant nu kan drabba någon ur min generation....

Gnäll gnäll

Jag lovade att jag skulle på iksu idag, jag har till och med bokat pass. Men efter att min nattsömn blivit förstörd av ett gäng efterfestande högljudda människor våningen nedanför (kan ingen bara täppa till den jävla ventilationen?) är jag inte lika sugen. Kanske blir det åtminstone en promenad, det är ju så himla fint väder.
Ikväll blir det 3D-Avatar på bio, bara för att se vad the fuss is about.


Rött

Jag baxade mig ut i halv snöstorm för att joina klassen på dyr-Rött i en timme eller två, tänkte jag. Klockan är nu bra många timmar senare och förutom att ha en otroligt trevlig kväll avverkade vi fantastiska samtalsämnen såsom mytomani, Lost, avatar-svampplockning, Johnny Depp och grammatikporr.
Jag är subjektet, jag ska alltid komma först. Word Hanna.

Fri

Det svårt att beskriva hatkärleken till tentaskrivandet. Det är så jobbigt att göra och så skönt när det är gjort och ändå lite jobbigt och tomt när det är gjort.

Nu har jag helg och jag ska tentaöla, se på film, slappa, träna och kanske ta en tur på stan. Jag måste skaffa en bok som jag kan nöjesläsa.

Tentapepp (eller inte...)

Redovisningen och sista lektionen för denna kurs är avklarad, nu ska jag bara bli klar med den jäkla tentan och lämna in innan helgen. Jag peppar redan för eftertentaöl imorgon, även om det skulle vara en fördel att faktiskt vara klar innan tankar på ledighet och puben tar över totalt.

I don't believe you


And if anybody asks me

Is it easy to forget?

I'll say it's easily done

just pick anyone

and pretend that you never have met


Ikväll har jag tittat på


Dags för tid

Jag har ju varit duktig, men varför känner jag mig bara trög? Jag har definierat en aldrig sinande ström termer, skrivit på inledning, handlat, tränat och hämtat bok på UB. Idag återstår att förbereda inför redovisning och gruppträff.

Den här kursen kan ta slut snart tycker jag, bara inte för snart....då hinner jag inte.....

RSS 2.0