Just do it

Det har varit så mycket med körningen på sistone att jag knappt haft ork eller tankekraft över till något annat. Min fråga till mig själv är varför, när jag ändå var ute i så god tid med bokningar och allt, beslutade mig för att ta körkortet på 1 ½ vecka? För att vara så kort tid har det gått väldigt bra ändå, det är bara rutinen (bl.a.) som saknas och den är svår att fuska sig till.

Imorgon roar jag mig med halkbana, på onsdag teoriprov och körlektioner och på torsdag körlektioner och uppkörning. På fredag ska jag glömma allt vad körkort heter, oavsett hur det gått på proven.

Intensivt

Det har varit så varmt och så bra bra väder i så många veckor nu att jag nästan hoppas att det blir lite svalare nästa vecka, så man inte slösar bort alla fina dagar sittandes i en bil. Det blir två intensiva veckor på körskolan från och med måndag. För första gången kände jag idag att det kanske kan gå vägen det här med att fixa körkort ändå. Jag kanske skulle titta en sväng i teoriboken också, kuggar man på teoriprovet så finns det risk att man är dum i huvudet har jag hört.

Men ikväll ska jag släppa lite av bilångesten och träffa fina vänner och dricka vin på dyrt ställe. 

Viva España! Vamos Ramos!

Jag och bläckfisken Paul körde på samma linje och vi fick båda rätt. Det blev spänning till slut och en riktigt bra VM-final. Jag har hejat på Spanien sedan gruppspelet, dom är ju toksympatiska dom där pojkarna.


Salta havsstänk

Göteborg var som alltid trevligt och ett välbehövligt avbrott. Det blev solande och segeltävlingar på Marsstrand, god mat och shoppande i Göteborg några dagar och till sist lite häng på bryggan i Smögen. Ingen sommar utan en liten dos av västkusten.

Nu är det gatufest i Sundsvall och dessutom fint väder. Om jag känner att jag har råd ska jag nog gå dit någon kväll och lyssna på några halvbra band. Om inte annat så kan man ju ta sig dit för att umgås, dansa lite och äta langos. Langos är som tur är en sådan sak som man blir mätt på ända tills det är dags nästa år igen.


RSS 2.0