Vik hädan!

Så var man i Sundsvall igen, och ikväll vankas det fest hos en god vän jag inte sett på flera år.
Enda orosmomentet är min huvudvärk och det faktum att jag känner att jag framöver inte kommer att vara helt frisk. Tur att jag var förutseende och packade ner febertermometern innan jag lämnade Umeå.
Och när jag inte får tillräckligt med sömn, vilket jag inte kommer att få de närmaste veckorna, så blir jag sjuk direkt.
Min praktik börjar på måndag, jag har inte tid med sånt här!


Allt är förlåtet

Jag har haft sån huvudvärk hela dagen, men det var ändå intressant att lyssna på allas redovisningar och framförallt skönt att få sin egen överstökad någon gång. Klassen har knappt träffats nånting alls den senaste tiden, förutom i mindre grupper, så det var trevligt att se alla. Nu ska vi återigen gå skilda vägar och träffas igenom om en månad, efter praktiken.

Men för tillfället är det helg, och en helt ledig sådan. Ikväll ska jag fira med att städa, tvätta, laga mat och packa inför vistelsen i Sundsvall.

Låt denna kurs ta slut

Hur kunde det bli så här? Jag har ju varit klar med min hemtenta i flera dagar, men nu skäms jag till och med för att korrekturläsa den innan den skrivs ut. Åh!

Vår grupp träffades en stund idag och planerade inför redovisningen imorgon. Att stå och spontansnacka i över en timme verkar inte störa oss så mycket längre. We've come a long way.....

Jadu

När jag satte mig för att skriva igår så fick jag förvånansvärt lätt ihop nästan hela hemtentan. Synd bara att hälften är skit. Kan man lämna in skit?


T minus

Seminariet på länsstyrelsen gick riktigt bra! En timme bara flög iväg och nu är det gjort.
Ångesten har istället bytts ut mot tentaångest.
Idag har jag hunnit: ha ont, hämta en bok på UB, fika med kusin, må lite bättre och funderar nu på vad jag ska äta till middag. Ingen tenta där inte.


Länsstyrelsen

Imorgon på förmiddagen ska vi till länsstyrelsen och köra vårt lilla seminarium. Det ska bli spännande, men även skönt att få det gjort så att livet kan gå vidare.

Snart är det dags att dra till Sundsvall på praktik. Jag slipper Umeå i en hel månad. Tänk.

PP

Vi har jobbat på rätt flitigt de senaste dagarna och bitarna börjar falla på plats inför besöket hos länsstyrelsen på torsdag. Fast jag blir alltid nervös när jag måste förlita mig på en massa teknik, PowerPoint har inte varit min vän vid tidigare tillfällen. Men vi har fått till det snyggt, så det blir nog inga problem den här gången.
Nu måste jag slipa på nåt vettigt att säga också, allt jag producerat hittills har varit svammel.

zzzzzzz

Lördagkväll. Körslaget eller Här är ditt liv.......så svårt att välja.

171009

Så var det helg igen. Dagarna går fort när man inte gör det man borde. Fast vi har kommit ganska långt med grupparbetet och jag har en del kluddade papper som ska resultera i min hemtenta. Men om jag lägger på ytterligare ett kol de närmaste dagarna så slipper jag få panik när kursens slut närmar sig. Det är alltid uppskattat.

I övrigt ska jag slappa och vänta på bättre tider.

Försökskanin

Idag var det ett par trevliga killar som skriver på sin D-uppsats(!) i psykologi som undrade om jag vill vara del av deras experiment. Självklart sa jag, man vill ju vara hjälpsam. Jag var för dum för att fråga mer ingående vad det skulle gå ut på. Vi har ju alla hört skräckexempel om folk som sitter fastspända framför en skärm och dreglar.
Som tur var skulle dom bara mäta mitt blodflöde när jag under en evighet var tvungen att sitta stilla och tyst samtidigt som jag lyssnar på enerverande pipljud eller får "stimulans" från ett vibrerande pannband. Men det var faktiskt inte så illa som det låter, och vad gör man inte för vetenskapen. En hundring fick jag också. Fast jag hade hellre sett att dom bjudit mig på bio om jag ska vara ärlig......

The story of my life



Krogen Krogen

Kvällen har varit väldigt trevlig, tills den fick ett hastigt slut när vi såg medelåldern hos besökarna på Krogen Krogen. Jag trodde det skulle vara ett studentställe, inte ett ställe för minderåriga att återuppleva sina högstadiediscodrömmar.
Aja, vi gör ett nytt försök när det inte är helg och nattklubb. Kanske.


Allt jag vet om livet har Jan Stenmark lärt mig

Han är min hjälte.






We can talk about it now

Dagarna går fort när man inte gör det man borde. Nej, jag har inte läst alla böcker.
Men snart är det dags för seminarium ändå, vilket känns ganska skönt, då är det åtminstone överstökat.
Nu får vi lite friare händer att förbereda ett grupparbete (som nog kan bli ganska intressant) och författa en hemtenta. Det är gamla hederliga arbetsmetoder det.


Mumma

Tänk! Idag är det kanelbullens dag. Jag har tyvärr inget tålamod för att baka idag, men en liten fika ska det väl ändå bli. Som alla andra dagar......
Om jag ändå hade en Tinells-bärbulle eller var ens i närheten av Steinbrenner & Nyberg.
Jag bor helt klart i fel fikastad.

Produktbild

RSS 2.0