Umä

Herregud, jag tror aldrig jag ska flytta igen. Alla grejer är nu i nya rummet, men det var så sjukt mycket grejer att jag inte vet hur allt ska få plats. Jag får lov att bo i ett plastpåseberg i några dagar. Det blir extra jobbigt sen när dom ska renovera och alla mina saker inte har nånstans att ta vägen.
Jag får verkligen hoppas att jag trivs nudå.

Nu ska jag bara städa och fixa med lite praktiska saker, vill försöka få det gjort innan höstens kurser drar igång på måndag. Det vore nog bra att fixa lite mat i kylskåpet också....


Bärry

Idag har jag varit duktig. Jag har bland annat plockat någon promille av alla bär som finns i trädgården.
Jag skulle hemskt gärna ha lite kantareller också, men jag vågar mig inte längre bort än gräsmattan räcker utan en GPS. Innan dagens slut skulle jag vara ett sånt där helikopteroffer.

Röda vinbär, med en och annan snigel.......

Move on

Nu är det bara några få dagar innan det bär av upp till Umeå igen. Jag ser inte riktigt fram emot det känner jag, men det brukar kännas bättre när man väl är på plats. Bara jag får lägenhetsbytet och flyttandet ur världen.
Visst är det trevligt att vara i Sundsvall, men om jag bara var här utan något att göra och utan att plugga så skulle det inte vara så roligt längre. Så man ska vara glad att man har något vettigt att göra i höst!

Bantningskur



Anders och Måns keeps you in shape. Att inte svt kör dom här i repris.....

Lightning

Det regnar så mycket, så jag orkar mig inte ner på Härefestivalen ikväll. Fast det är ju synd att man inte visar sig när det väl händer nånting i byn.
Jag blir fast framför tvn och kollar på friidrott istället, sportnörd som man är.

Bolt i all ära....


...men Thorkildsen, vilken karl!
Andreas Thorkildsen of Norway in action during the men's javelin at the IAAF Golden League Memorial Van Damme meeting at the King Baudouin Stadium on September 14, 2007 in Brussels, Belgium.

Wuhu

Jag är nöjd idag. Sista dagen på jobbet är avklarad. Det har varit lite upps and downs, men det har varit fruktansvärt nyttigt. Jag har fått så mycket erfarenhet och så många kontakter. De rara kollegorna bjöd till och med på tårta....med massor av grädde....och jordgubbar.
Jag har blivit inspirerad och känner att det nog kommer att ordna sig i framtiden. Jag ska tillbaka till Sundsvalls kommun snart på en praktik, och egentligen upphör inte min anställning, för jag ska fortfarande sköta om språksidan på den interna webben =) Som det verkar så kommer min rapport och mina iakttagelser till nytta också, när det sedan ska fattas beslut. Det känns extra kul.
Jag tror jag ska starta ett eget företag faktiskt, så att jag har den biten avklarad när det sedan blir dags att bege sig ut i arbetslivet. Det kan ju inte skada liksom.

Nu ska jag slappa några dagar. Sedan är det Umeå som gäller igen.

Sleepwalker

Jobbveckan har gått fort, trots sega dagar och trötthet. Det har precis börjar ta sig och hända lite saker igen. Det ska skrivas rapporter, träffas människor, göras utvärderingar och kommas med förslag på åtgärder. Då och då får jag nån text att språkgranska också.

Igår kväll var jag så trött att jag inte kunde somna ordentligt. Jag hörde skumma ljud från balkongen, slogs med nånting i sängen och irrade runt i rummet i jakt på lysknappen. Först när jag har tänt lampan så kan jag vakna.
Sådant gör mig lite nervös ändå, jag vill inte sluta som farsan som ramlade ner från en hotellbalkong i sömnen.

Ikväll blir en lugn kväll, men imorgon vankas det fest. Yey.

Allt

Det har varit mycket den senaste tiden. Jag hade tänkt ta mig iväg på lite semester förra veckan. Men mamma hamnade på sjukhus, och efter att ha oroat ihjäl mig i flera dagar samtidigt som jag försökte hålla ställningarna här hemma med djuren och allt, var några dagar på altanen det enda jag orkade med innan jag började jobba igen.

Jag ska bara jobba två veckor, tills det är dags att bege sig norrut igen.

Dessutom har jag hunnit bli lite kär, lite knäpp, skämma ut mig och komma till sans igen. Så nu är allt som vanligt.

RSS 2.0