Come to me


Vintern raaa

Då var man tillbaka i Sundsvall för en liten valborgsvisit. Jag tror jag lider mer än andra av de här bussresorna fram och tillbaka, jag mer rent av dåligt av att sitta och trängas med nån rökstinkande främling i över fyra timmar. Det kan vara världens trevligaste person också, det spelar ingen roll, jag vill inte att någon sitter bredvid mig. Jag tror jag ogillar människor helt enkelt. Det borde också förklara varför jag aldrig någonsin har arbetat inom vården som resten av den kvinnliga befolkningen.

Nu måste jag jag bara slänga ihop någon plan för helgen. Den blir nog så illa tvungen att inkludera människor.


Toastmaster

Jag mår bra idag. Tack Resorb.
Gårdagen var absolut trevlig, det blev dock mycket gående mellan olika ställen utan att vi riktigt slog oss till ro någonstans. Husfesten förde allas våra tankar till göteborgsbranden, det var nästintill omöjligt att ta sig både upp, ner och ut. Så vi blev inte så långvariga där.
Det första grillandet för året var däremot inte att klaga på, det var hur lyckat som helst.

Solen är fortfarande framme, så nu det blir väl att käka och mysa lite ute i det gröna.

Red light

Solen skiner, värmen har kommit och idag är det dags att ta fram grillen.
Det kan knappast bli bättre.
Ikväll blir det stoor fest med rött som tema. Jag grävde fram ett par röda strumpbyxor ur garderoben, tyvärr för de tankarna en aning till prostitution. Kanske att jag hittar nåt annat på stan, måste ändå springa några ärenden.
Vi ses ikväll =)

Call it a day

Långhelgen är nu kommen, efter att ha halvsovit mig igenom ännu en alldeles för lång grammatikföreläsning. Det blir nog bra det där.
I helgen vankas grillning, utgång och möjligtvis en redan överbefolkad husfest. Men inte i mitt hus som tur är. 
Ikväll blir det däremot väldigt basic: Träna, äta, sova.


I feel like hurting somebody

Är tillbaka i Umeå för sista rycket. Det dröjer inte så länge innan terminen är slut,
jag ska orka tills dess.
Grammatik II är igång och den kursen är allt jag inte behöver just nu.
Kanske att det blir lite träning idag i alla fall, det var verkligen ett tag sen nu.


Full för kärlekens skull

Det verkar bli lite fest och utgång ikväll ändå. Fast jag ska nog ta det ganska lugnt, åtminstone med drickan. Dansa kan man alltid göra ändå.


Keep the hurt at bay

Det blir alltid så svårt att koncentrera sig på det man ska. Förut ringde min mor, hon var millimeter ifrån att mosas av några lastbilar. Hon klarade sig bra som tur var, istället fick hon hjälpa döende lastbilschaufförer från att brinna upp. Tur att jag inte var med, jag hade inte pallat.

I helgen ska vi ha picknick, sa vi när vi för flera dagar sedan satt i vårsolen och käkade glass. Det var innan det kom flera centimeter nysnö. Kanske att det ändå blir något som inkluderar mat och alkohol.

Det är inte så mycket som är roligt längre. Jag har dock planer på att rycka upp mig.


Brännö serenad




Jag orkar inte åka till Umeå nu. Jag blir kvar i Sundsvall ett tag till.

.

Fan

Askonsdagen





Snart är den här, kaninernas och chokladens högtid! Jag har laddat inför påsken, fast mest med kaniner och choklad i olika former. Imorgon bär det av till fjällen, där finns ingen dator och där existerar inte heller sådant som hemtenta och Saville-Troike. Vilken tur jag har.

Hönan eller ägget?

Nu har det gått lite för långt. Imorse hittade jag en glasbit inuti mitt ägg! Kan ni tänka er? Det kan inte jag heller, det är nämligen lika lite sanning som alla de andra larmen om idioter som lägger glas i sin egen mat bara för att få lite uppmärksamhet.

Jag funderar allvarligt på att ta min textanalys, korta ner den till fyra sidor, lämna in till MD som tenta i arbetslivets samtal och hoppas att hon blir så förtjust att hon glömmer vilken kurs det var vi hade. Sounds like a plan.


Stenstan

Är tillbaka i Sundsvall nu för lite påsklov. Det är trevligt på alla sätt och vis, förutom tentaågesten som förvärras. Det kan ha att göra med att jag inte får något gjort överhuvudtaget.
Men om några dagar bär det av till fjällen och då är allt glömt igen.
Idag ska jag nog en sväng till Birsta och shoppa för pengar jag inte har.


Torsdag

Ja herregud. Jag tänkte jag skulle hinna få lite saker gjorda innan jag åker hem, lite jobb med hemtentan exempelvis. Men igår blev ingen effektiv dag. Jag har haft ont i några veckor nu, antagligen nåt med revbenen. Men i vanlig ordning får jag panik och tror att jag ska dö. Nu har jag kommit till sans och bokat tid på vårdcentralen. Bara för att bekräfta nåt jag redan vet.

Innan dess ska jag hinna med ett litet fejk-sammanträde. Det blir nog bra.

RSS 2.0