Onsdag

Jag har bestämt att jag inte tänker åka upp till Umeå fler gånger än nödvändigt. Flytten får vänta tills i slutet av augusti då "skolan" börjar igen.

Jag gjorde ett misstag igår. Jag tror jag ska sluta göra fler såna nu.


Hemma

Jag har blivit totalt less och kan inte bestämma mig om jag ska åka upp till Umeå igen och flyttrensa eller om jag ska lämna det tills slutet på augusti och betala en extra månadshyra. Jag vill bara härifrån, jag vill utomlands eller bara någon annanstans, jag skiter i om jag får svininfluensa. Snart börjar jag jobba igen och då är det inte så mycket sommar kvar.

Jag har handlat en ny dator i alla fall. Den är väldigt trevlig och alldeles för dyr. Fast mest nöjd är jag nog med datorväskan. Hade inte min kamera varit ute på äventyr så hade jag kunnat lägga upp en bild.


Flytt

För tillfället är jag i Umeå, men jag blir inte här så länge till. Jag har kollat på några studentrum och bestämde mig precis för att jag ska flytta. Jag satt och stirrade på "tacka-ja-knappen" tills fem minuter innan midnatt dock. Men jag tror att det blir bra ändå. Det verkade vara en bra korridor, och det är dags att måla och tapetsera nytt i rummet. Så jag kan få det precis som jag vill ha det.

Så det blir inflyttningsfest till hösten. För alla som får plats det vill säga.

Demolition

Nu är garaget och det äckliga skjulet borta från gården. Vi har fått hjälp att riva dom innan dom ramlar av sig själva. Myrorna hade redan käkat upp hälften av virket. Ugh.
Det är vad som har skett de närmsta dagarna. Lite mer bråte måste bort och containern ska skeppas iväg.
På nedervåningen har jag målat och gått lös på den fula panelen som är på alla väggar. Jag ska fortsätta att måla lite utomhus och jag kan egentligen inte tapetsera, men när ingen annan gör det ska jag väl ge det ett försök.

Till veckan måste jag upp till Umeå en sväng, jag ska kolla på lite studentrum och se om jag kan flytta någon gång snart. Att åka på semester efter det vore inte helt fel, men jag lär väl inte komma härifrån denna sommar heller.


Skogsfest

Tråkiga dagar. Tråkig blogg.
Men imorgon ska det bli uppehåll i regnandet och jag ska ut i skogen till en stuga till en vän som fyller år och ska ha festligheter där. Det ska bli trevligt.

Jag har insett att jag är sjukligt bekväm av mig. En natt i stuga klarar jag, men inte mycket mer. Där det inte finns varmvatten, el, bekväm säng, element och inte är myggfritt, där vill inte jag vara.
Jag tror faktiskt inte att jag ska tälta mer i mitt liv. Någonsin.

Ledigheten

Jag har varit så slö det senaste dagarna, jag har mest bara sovit och ätit. Jag orkade mig iväg för att se några band i fredags i alla fall. Moneybrother var riktigt bra, men det var kasst ljud. Sen var det ett Umeåband som hette Two white horses som gjorde en jättebra spelning. Dom var genommusikaliska och hade fina låtar.
Jag tog några bilder, men jag börjar inse mina begränsningar när det kommer till fotograferande......

Nu är man ledig ett tag framöver, men jag är redan uttråkad. Vad gör folk på sin ledighet?
Så fort jag blivit lite piggare ska jag fortsätta med målandet på nedervåningen. Jag har bestämt att det ska bli fint där snart. 

Dancing in the streets

Gatufesten har kommit till Sundsvall och det är fortfarande jättevarmt och fint väder. Jag hade velat se några band som spelar, men jag kommer antagligen att vara alldeles för trött imorgon och dessutom är inträdet onödigt dyrt.
Men jag jobbar bara imorgon, sen har jag 5 veckors ledighet =) Det har varit ganska dött på kontoret de senaste dagarna kan jag säga och imorgon blir det i princip bara jag som är där. Jag såg att det skulle bli dåligt väder nu igen, lagomt till semestern. Aja, man kanske kan ta sig härifrån en sväng om man har tur.

RSS 2.0