Hej euroshoppernudlar

Känner mig skapligt nöjd idag måste jag säga. På det stora, billiga, tyska varuhuset köpte jag en kamera. Den är röd, smidig och väldigt, väldigt fin. Försäljaren försökte lura på mig en mycket bättre kamera till ett väldigt bra pris, men det gick jag inte på!
Jag är tjej....jag köper teknikprylar efter färg och "känsla", jag trodde alla visste det.
Men jag fick ett väldigt bra pris ändå.....jag tror det kan ha varit för att han tyckte lite synd om mig.

Lyckan var total när jag sedan hittade ett par slalompjäxor på rea. Dock inte i samma butik, kan ju tilläggas. Bekväma och billiga var de också. Nu fattas bara ett par blades, men det är det inte lika kinkigt med.
Efter det är alla livsnödvändigheter införskaffade.
Då ska jag inte handla mer......ever......hoppas inte CSN läser min blogg.....

Zoo

Man vet att man är hemma när en skogstokig hund och tre hungriga katter anfaller en i dörren. En kanin hör också till skaran, men han gör för det mesta inte så mycket väsen av sig. Jag hade planerat att införskaffa en kamera nu i dagarna också. Kankske att jag lägger upp någon bild på de små liven. Det borde jag åtminstoner klara av.
Jag menar hur svårt kan det vara....ejenklien?


Han som alltid måste välja platsen precis bredvid Dig

Det känns onaturligt att ha föreläsning så tidigt på morgonen, mitt dagsverke var avklarat redan innan 9.30.
Men något bra för det ändå med sig, nu hinner jag med den tidigare bussen till sundsvall. Det är på bussresor man räknar med att få en massa saker gjorda, men hur gärna man än vill att gubben bredvid ska se vilka svåra saker man läser och inse vilken intellektuell person har har bredvid sig, orkar man fan inte. Jag sparar de roligheterna till helgen istället tror jag.


The Band - It makes no difference



Denna måste nästan vara min favoritlåt, den är från deras sista konsert '78.
Till skillnad från de flesta andra band la The Band av på tok för tidigt.

Hurtbulle?

Nu när grammatiktentan är avklarad har man lite för lite saker som måste göras. Igår var det visserligen språkfestival, men det var inte alls så roligt som det låter, det var lite för många gamla människor som stod och pratade om minoritetsspråk. Vid närmare eftertanke så var det Bara sånt. Det är helt ok, men att kalla det för festival är nog aningen missvisande.
 Idag börjar vi i alla fall med ett nytt moment, Språkteknologiska hjälpmedel heter det. hjälp?

Det verkar inte bättre än att vintern redan har kommit till Umeå. Häromdagen hade mina bromsar på cykeln frusit fast, de låg på däcket hela vägen. Som inte dom jävla backarna vare tillräckligt jobbiga.
Ändå har jag blivit så sjuukt hurtig sedan jag flyttade hit, jag tränar säkert fyra dagar i veckan. Norra Sveriges bästa gym ligger ungefär 5 minuter härifrån, där finns verkligen det mesta. Jag tror varenda umebo går dit, det skulle åtminstone förklara överanvändandet av mjukisbyxor.

Mitt nya hälsosamma jag klarar inte ens av att dricka längre, efter tentaölen (cidern, vinet) häromkvällen var jag inte på topp dagen efter. Ändå drack jag knappt nånting, cidern spillde jag istället ut över mina klasskamrater. Men not to worry, jag räddade situationen genom att erbjuda mej att köpa nya skor till alla, något jag har ett minne av att tjata om resten av kvällen.

Det är nog lika bra att jag ska hem över halloween, blir nog ingen fest eftersom ingen jag känner kommer att vara i stan. Då kan jag sitta hemma själv, kanske klä ut mina katter lite. Det brukar vara uppskattat........

Dagen: lunch, föreläsning, träning, packa för morgondagens hemfärd.

Ful-bloggen

Nu har jag en blogg med andra ord, fast den ser inte alls ut som jag hade föreställt mig.
Alla har ju så fina bloggar med färger och bilder och allt. Men har man så dålig koll på datorer som jag har så förtjänar man nog inget annat än en ful-blogg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0