Tentamen

Lovet närmar sig, men innan dess ska man våndas över hemtentan vi just fått i vår hand. Jag inser nu att jag inte riktigt lärt mig så mycket som jag hade hoppats under den här kursen. För om så hade varit fallet hade jag redan kunnat börja skriva.

Jag börjar redan längta lite till fjällen. Skoteråkning, god mat, påskägg och allt det där. För att inte tala om doften av brasa och skoteravgaser.
Sen ska det bli skönt att spendera lite tid hemma också, för en gångs skull.

Nu ska jag återgå till att ha dåligt samvete över att jag inte tränat på evigheter.


Zoo

Jag saknar mina sötnosar lite. Här är några av dem.






Spandex

Seminarium imorse, sedan montering av Billy-bokhylla. Vi fick köa i 40 minuter för vår våffelbuffé, men vad gör man inte. Det var väldigt goda våfflor, men jag vägrade köa ytterligare en gång, så jag snodde lite pizza från en annan buffé för att mätta magen.
En lyckad dag med andra ord.
Ikväll blir det slappt. Sparar mig tills imorgon istället.
Jag laddar redan upp med lite av det "bästa" från 80-talet. Bon Jovi kan möjligt vara det Enda bra från det årtiondet. Åtminstone om man ser till genren pudel-rock. Ja herregud.



Dagen

Det har blivit lite läsning och lite träning idag ändå. Jag kan inte fatta att jag orkade nåt av det, så seg som jag har varit idag.
Men en (förhoppningsvis) trevlig helg väntar och så är det ju påsklov snart!

Var hälsad, våffeldagen!

Det är riktigt illa i år. Det är våffeldag men jag orkar inte helt enkelt i fixa några våfflor, och än mindre äta upp dem. Men tydligen vankas det våffelbuffé på fredag, så veckan kan vara räddad.
Talet och allt det där är avklarat, tack och lov. Hade jag bara någon ork och lite mindre huvudvärk skulle jag ta itu med det som måste läsas innan fredag. Men jag får nog avsätta morgondagen åt det istället.
Utöver våffelbuffé så har Corona 80-talskväll i helgen också. Hyvens ställe det där.


Klar

Nu är mitt tal äntligen klart. Flera timmar innan dagens slut, jag tror det måste vara nytt rekord. Nu måste jag bara kunna det också och låta bli att förstöra allt imorgon genom att bli nervös.
Kill your darlings är inget jag någonsin förstått mig på. Jag har aldrig råd att ta bort något från mina texter, då skulle det inte bli något kvar. Det som står måste vara med när jag väl har lagt tid på att pressa fram det och formulera mig.
Words don't come easy.

Yes we can

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men när blir den någonsin det.
Nu är det i alla fall för sent att ändra på.
Jag måste skriva ett tal, helst tills imorgon. Det känns mest bara löjligt, stå där inför klassen och låtsas vara nån slags Martin Luther King. Jag måste nog köra lite mer Obama-style.
Yes I can.........

Torsdag

Det har hänt en del de senaste dagarna. Jag har varit så trött, så jag har inte orkat med mer än det nödvändigaste. Tentan är avklarad och det är alltid skönt. Istället är vi inne i ytterligare en arbetsintensiv kurs, ska försöka läsa ikapp lite i helgen. Måste förbereda ett tal inför nästa vecka också, och jag kan hålla mig för skratt kan jag säga.
Men jag har besök i helgen, så jag ska se till att ha lite trevligt också.

Det har inte blivit någon träning denna vecka och jag tror jag ska ligga lågt med det ett tag, kroppen säger ifrån.


Modeordet

Jag har suttit många timmar med den kära psykolingvistik-luntan, ändå känner jag mig obeskrivligt lat. Det finns mycket mer att nöta, mycket mer som jag inte har memorerat. Det är nog för många abstrakta tankar och ting för att min hjärna ska kunna hålla kvar dom i minnet. Men jag misströstar inte, morgondagen är fylld med härlig pluggtid.

Melodifestivalen har jag kollat på ikväll, den slutade i ett stort antiklimax ungefär såsom den brukar. Fel låt vann, men kanske inte ändå. Det finns ju alltid sämre. Jag vet inte vad man ska tro om allt det där.
All musik blandar sig med min grannes musik som får golvet att vibrera. Resultatet blir en skum hybridblandning i otakt med sig själv.

Jag drar slutsatsen:

Tentahelg - inte spännande helg.


Sliten

Knappt hinner man avsluta en sak innan nästa börjar. Ska beställa nån bok inför nästa kurs tror jag. I övrigt är det tentaplugg som gäller, fast inte så mycket ikväll tyvärr.....
Efter träningen blev jag helt utslagen, så det blir nog vila för mig imorgon. Combat två dagar i rad sliter lite på kroppen. Planen är dock ett mördarpass med punch out innan helgen, så att träningsvärken räcker i flera dagar.

Coming up

Helgen blev rolig, lite för rolig rent av. Det fick jag äta upp i söndags kan jag säga. Inte fick man mycket pluggande gjort heller. Det försöker jag ta igen det nu istället, har haft föreläsning och suttit flera timmar efter det också. Morgondagen fortsätter på samma spår. Tentan är om ganska exakt en vecka och jag är inte mycket klokare än jag var när kursen började. Men det finns fortfarande tid inbillar jag mig.

Nu bär det iväg på träning, jag känner att jag måste släpa mig till gymmet för att sona för helgens dekadens.


Bulb

Helgen hägrar, men jag har hunnit med både föreläsning och lite udda shopping idag. En palm och en massa glödlampor är vad jag lyckats hamstra.
Under morgondagen blir det förhoppningsvis lite förfest och utgång och lite av varje. Trevligt värre =) 

Juleskum och sommarskor

Tillbaka i Umeå och studentlivet. Lite gladare och med lite mindre studiemedel än när helgen började, men det var det värt. Nu har jag laddat med snygga kavajer och sommarskor. Som ni förstår har jag inget annat vettigt lägga mina CSN-penger på, så jag hamstrar grejer inför sommaren istället.

Jag fyndade även en hel låda juleskum på mitt lokala ica. Det verkade först vara en så bra idé, men nu inser jag att jag måste låsa in lådan i mitt förråd eller något annat svåråtkomligt ställe och inte hämta förrän nästa advent. Beachen 09 känns långt borta kan jag säga.

Fast det har blivit träning idag, och det ska det bli imorgon också. Combat med överaggressiva ledare. Motståndaren ligger ner!! Sparka på honom!! Kom igen!!


RSS 2.0